Google search engine

Test tbv manual

Uniek stuk !

AHK neemt SIS van Educator in gebruik

Recent is het nieuwe studentinformatiesysteem (SIS) van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) in gebruik genomen. Na een goed verlopen, intensief project zijn we trots dat de AHK live is met het SIS van Educator, onderdeel van Breens Network.

Breens Network en JINC gaan partnership aan in strijd tegen kansenongelijkheid

Breens Network is sinds medio oktober 2021 regionaal partner van JINC. “JINC gelooft dat ieder kind talent heeft, ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen.

Microsoft en SLBdiensten geven onderwijs met digitale transformatie een boost

Microsoft Nederland en onderwijs ICT-organisatie SLBdiensten zijn een strategische samenwerking aangegaan om de digitalisering van het onderwijs een extra impuls te geven. Door deze samenwerking zijn innovaties sneller toepasbaar, wordt advies doelgerichter en ondersteuning aan onderwijsinstellingen beter.

Werkbezoek aan ROC’s verbindt politiek, onderwijs en IT

Wat speelt er in het MBO-onderwijs en hoe staat het met de digitale ontwikkelingen en cybersecurity? Dat was het doel van het werkbezoek dat Tweede Kamerlid Zohair El Yassini (VVD) bracht aan het ROC van Amsterdam en het Horizon College. El Yassini, die landelijke bekendheid verwierf als finalist bij het Tv-programma De Slimste Mens, werd daarbij vergezeld door Geert-Jan van der Snoek, CEO van Breens Network, dat beide ROC’s als klant heeft.

Geert-Jan van der Snoek bij NPO radio 1 over IT-Security

Op 15 juni jl. was Geert-Jan van der Snoek, directeur van Breens Network, te gast bij het NPO Radio 1 programma Blok & Toine om te praten over de stand van zaken rondom IT-security in het onderwijs. Aanleiding was het onderzoek van Kantar over deze thematiek, waarin onder andere naar voren komt dat onderwijsbestuurders de dreiging van cybercriminaliteit ernstig onderschatten.

Onderwijsinstellingen onderschatten het risico van cybercriminaliteit

Onderwijs meest favoriete doelwit cybercriminelen Ruim 60% van cyberaanvallen wereldwijd worden volgens Microsoft’s Security Intelligence divisie uitgevoerd op onderwijsinstellingen. In Nederland waren onder andere het Staring College, de NWO, UvA, Hogeschool...

Breens Network breidt aanbod voor digitale werk- en leeromgeving uit met overname Educator

Breens Network is initieel ontstaan vanuit de drang om het Nederlandse onderwijs te vernieuwen met bewezen en nieuwe technologieën. Generaties leerlingen, docenten, management en...
This site is registered on wpml.org as a development site.