Google search engine

DLWO

Werken aan de digitale transformatie van een onderwijsinstelling? Met de digitale leer- en werkomgeving (DLWO) van Breens Network zet je de eerste stap. Zo maak je jouw school klaar voor ontwikkelingen als hybride lesgeven, persoonlijk leren en 21e eeuwe vaardigheden van docenten en leerlingen.

Digitale leer- en werkomgeving

DLWO

Werken aan de digitale transformatie van een onderwijsinstelling? Met de digitale leer- en werkomgeving (DLWO) van Breens Network zet je de eerste stap. Zo maak je jouw school klaar voor ontwikkelingen als hybride lesgeven, persoonlijk leren en 21e eeuwe vaardigheden van docenten en leerlingen.


De DLWO van Breens Network staat voor een stabiele en gebruiksvriendelijke werkplek voor iedereen binnen de organisatie. Aan de hand van ons model maak je kennis met de verschillende onderdelen van een digitale leer- en werkplek en krijg je vervolgens advies over de implementatie binnen de (bestaande) ICT-infrastructuur. Er wordt gekeken naar zowel beleidsvraagstukken als de ICT-situatie zodat gekozen oplossingen altijd passen bij de onderwijsinstelling. 

“Er ontstaat een groeiende behoefte aan ‘een leven lang leren’, 21e eeuwse vaardigheden en persoonlijke vrijheid. Hoe speelt het onderwijs hier op in?” 

– Johan van Wijk, Onderwijsconsultant Breens Network 

Onze visie op digitalisering 

Digitalisering is meer dan techniek alleen. Heeft jouw school bijvoorbeeld al nagedacht over het ICT beleid? En hoe ga je om met toetsing op afstand? Onze onderwijsconsultants helpen met het stellen van de juiste vragen vanuit drie categoriëen: Primair onderwijsproces, ICT-oplossingen en Analytics & Processen. Deze categorieën vormen het uitgangspunt in het invullen van de moderne werkplek van jouw onderwijsinstelling.  

Speciaal voor bestuurders: aan de slag met digitale wendbaarheid 

Wil je als onderwijsbestuurder meer grip op de diverse processen die komen kijken bij digitaal transformeren? Heb je behoefte aan advies en coaching om te leren hoe je stakeholders meekrijgt in jouw strategie? Maak dan vrijblijvend gebruik van de nieuwe Onderwijs & Digitalisering Scan en ontvang een gratis adviesgesprek voor jouw onderwijsinstelling. 
 

Cases

Leonardo Da Vinci Leiden zet volgende stap in digitaal onderwijs

Van een crisisbestendige naar een toekomstbestendige aanpak: sinds de intelligente lockdown is de digitale transformatie binnen Stichting Scholengroep Da Vinci Leiden een flink aantal versnellingen doorgeschakeld.

Regio college op voorsprong door DLWO

Toen op zondag 15 maart 2020 werd besloten om alle scholen tot nader order te sluiten, zal menig IT-medewerker in het onderwijs eens flink aan het denken zijn geslagen. Hoe gaan we dit onderwijs op afstand in hemelsnaam voor elkaar krijgen?

Gerelateerde oplossingen

Onderwijs & Digitalisering Scan

De Onderwijs & Digitalisering Scan bestaat uit een intakegesprek inclusief een uitgebreide vragenlijst. Met behulp van stellingen en praktijkvoorbeelden wordt verdieping aangebracht en verschil van inzicht tussen diverse doelgroepen duidelijk. Na afloop worden de uitkomsten vergeleken en besproken tijdens een adviesgesprek met bestuur en directie.

Contact

Heb je vragen over het thema DLWO of wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met me op.

This site is registered on wpml.org as a development site.