Google search engine

Kennisplatform over innovatie en digitalisering in het onderwijs

Breens is een interactief en multimediaal platform voor onderwijsprofessionals. Breens inspireert en activeert het onderwijs met content rondom innovatie en digitalisering in het onderwijs. Gebruikers van het platform blijven eenvoudig op de hoogte van actuele onderwerpen gebaseerd op eigen expertise en interesse.

Uw partner in onderwijsinnovatie

Educator ontwikkelt softwaretoepassingen voor het onderwijs. Sinds 2005 vergroten wij met onze toepassingen de mogelijkheden voor persoonlijk en flexibel onderwijs. En hiermee dragen we bij aan goed georganiseerd onderwijs en effectieve begeleiding. Onze software wordt dagelijks gebruikt door duizenden studenten en medewerkers in het middelbaar-, hoger- en particulier onderwijs.
 

Vertaalt technologische ontwikkelingen naar praktische toepassingen

IT-Workz vertaalt technologische ontwikkelingen naar praktische toepassingen voor het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Als strategisch Educational Technology-partner verzorgt IT-Workz de volledige automatisering en informatisering van scholen. Met jarenlange ervaring in het onderwijs en brede IT-expertise draagt IT-Workz bij aan vernieuwing, kwaliteit en duurzaamheid van het onderwijs.

Dé portal waar mbo-studenten alles kunnen bestellen wat zij nodig hebben

MBOwebshop.nl is de portal waar mbo-studenten leermiddelen bestellen. Elke mbo-instelling die meedoet, zet zelf in de beveiligde webshop de gepersonaliseerde leerpakketten klaar. MBOwebshop.nl functioneert als verbindende schakel en zorgt ervoor dat alle logistieke en administratieve processen correct worden afgehandeld.

De belangrijkste softwarepartner voor het VO en het MBO

SLBdiensten is de belangrijkste softwarepartner voor het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Met de kennis, ervaring en inkoopkracht van SLBdiensten profiteren scholen van een uitgebalanceerd, actueel aanbod op het gebied van software en softwarelicenties. 

Software, hardware en accessoires voor speciale onderwijsprijzen

Slim.nl biedt actuele en legale software, abonnementen, hardware en accessoires aan voor speciale onderwijsprijzen. Hiermee maakt slim.nl de digitale wereld toegankelijk en betaalbaar voor leerlingen, studenten, ouders, docenten en onderwijsmedewerkers

Trainen, leren en certificeren voor alle gangbare softwareprogramma’s

Slimindeklas.nl is dé plek voor trainingen en oefenmodules van veelgebruikte software zoals Microsoft, Adobe en Cisco. Docenten, medewerkers, leerlingen en studenten van vo- en mbo-scholen kunnen bij slimindeklas.nl terecht. Leerlingen, studenten, docenten en medewerkers kunnen hier officiële certificeringen behalen van alle gangbare programma’s.

This site is registered on wpml.org as a development site.