Google search engine

MBOwebshop is de portal waar mbo-studenten leermiddelen bestellen. Elke mbo-instelling die meedoet, zet zelf in de beveiligde webshop de gepersonaliseerde leerpakketten klaar. MBOwebshop functioneert als verbindende schakel en zorgt ervoor dat alle logistieke en administratieve processen correct worden afgehandeld.

Junior Relatie Manager

MBOwebshop is de portal waar mbo-studenten leermiddelen bestellen. Elke mbo-instelling die meedoet, zet zelf in de beveiligde webshop de gepersonaliseerde leerpakketten klaar. MBOwebshop functioneert als verbindende schakel en zorgt ervoor dat alle logistieke en administratieve processen correct worden afgehandeld.


Leermiddelen Webshop is de intermediair tussen mbo-instellingen en hun studenten, die middels een overzichtelijk platform, gemak en efficiency biedt voor het bestellen van leermiddelen. Dat bereikt Leermiddelen Webshop door een optimale en efficiënte inzet van IT-technologie in combinatie met jarenlange kennis van het mbo en unieke samenwerkingsverbanden met toeleveranciers en educatieve uitgeverijen. Zo houden we studeren betaalbaar én toegankelijk voor iedereen die een mooi beroep wil leren. Leermiddelen Webshop is onderdeel van Breens Network, de toonaangevende Nederlandse ICT-organisatie gecommitteerd aan klanten in met name het onderwijs. Voor ons team relatiemanagement vinden we graag een junior relatiemanager.

Spreekt het je aan om met ons bij te dragen aan het Nederlands onderwijs?

Wat ga je doen?

Als junior relatiemanager bij Leermiddelen Webshop (Amsterdam), bekend met de merken MBOwebshop.nl en MBOmarktplaats, werk je samen met ons bevlogen team aan een hoge klanttevredenheid. Je onderhoudt hierbij rechtstreeks contact met onderwijsinstellingen en hun leermiddelencoördinatoren. Zo bouw jij het netwerk verder uit bij bestaande klanten, coördineer je de uitvoering van accountplannen, behandel je klachten, onderhoud je het klantcontact en ben je betrokken bij promotieactiviteiten.

Je focus ligt daarbij op het ondersteunen van het team vanuit de binnendienst in Amsterdam maar je zal ook regelmatig meegaan en deelnemen aan klantafspraken. We hebben een dynamische organisatie, waarbij iedereen naast zijn kerntaak ook breder inzetbaar is als daar behoefte aan is. Denk daarbij aan het bijspringen bij support of lichte administratieve taken voor team Finance. Je krijgt bij ons voldoende uitdaging, begeleiding vanuit ervaren relatiemanagers en kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat neem je mee?

  • Minimaal mbo-opleiding  (junior relatiemanager, of gelijkwaardig).
  • Ervaring als junior relatiemanager is een pre maar je bent ook welkom om te solliciteren als je net van de opleiding afkomt.
  • Als je al kennis of ervaring hebt met IT-functies is dat een pre.
  • Sociaal vaardig, je hebt een heldere communicatiestijl en beschikt over overtuigingskracht.
  • Daadkracht én geduldig, jij komt je afspraken na, managet verwachtingen en bewaakt proactief de voortgang.

Wat bieden wij jou?

Om jouw succes te garanderen bieden we jou een uitdagende functie waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheden hebt. Je wordt gewaardeerd om wie je bent én wat je doet in een inspirerende en innovatieve omgeving met 150 bevlogen collega’s. Je krijgt uitstekende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden en werkt bij een moderne en innovatieve werkgever. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden met o.a. regeling variabele beloning, flexibel en hybride werken, smartphone en laptop.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Pascal Timmermans, Manager Leermiddelen Webshop (tel. 020 – 2105550). Je kunt je sollicitatie (inclusief je motivatie en cv) uiterlijk 3 januari 2022 mailen naar solliciteren@kofschipgroep.nl

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Neem gerust contact met me op.

This site is registered on wpml.org as a development site.